Bemutatkozás

Ismerje meg cégünket

Cégünk 2003 januárjában családi vállalkozásként használt robogók forgalmazásával, alkatrészek és kiegészítő felszerelések értékesítésével kezdte meg tevékenységét, egy kis boltban a város szívében.

Egyre szélesebb vásárlói réteg kiszolgálása érdekében a kismotorokat felváltották a nagy köbcentis használt sport, túra, cross, enduró és chopper motorok.

Bemutatkozás

Két év múlva a vállalkozás új értékesítő kollegával bővült. Fiatalos, lendületes munkával egy újabb egy év alatt kinőttük a kis üzletet és a jelenlegi telephelyre költöztünk.

Az épületben lehetőségünk nyílott szervizszolgáltatás bevezetésére.

2010-es évtől újra profilunkba kerültek az 50 köbcentis új robogók, Kymco, Rieju és Tauris kiemelkedő minőségű és európai szervizháttérrel támogatott termékeit kezdtük forgalmazni.

Bemutatkozáss

Jelenleg megközelítőleg 70 db használt nagy motorral, 40 db új robogóvall és teljes körű szervizszolgáltatással várjuk ügyfeleinket!

A helyszínen hitelt és biztosítást is módunkban áll megkötni, valamint vállaljuk a műszaki, eredetiség vizsga és átírás lebonyolítását, ezzel is kedvezve új és régi vevőinknek.