Kérem, figyelmesen olvassa el a tájékoztatót!

Tisztelt Felhasználó!

Cégünk foglakozik azonnali, készpénzes felvásárlással, rögtön a kezébe adjuk a pénzt, ha előnyös üzletet tudunk kötni, viszont pár dolgot ehhez érdemes tudni.

Sajnos idős motorokat nem áll módunkban felvásárolni, ugyanis az öreg motorok is viszonylag értékállóak, azonban az eladásuk rendkívül nehéz, mivel aránylag kicsi árbeli különbséggel, klasszisokkal jobb évjáratot lehet kapni! Pl: egy 1999-es (Naked bike) 600-as piaci ára most is 400.000 Ft-tól 750.000 Ft-ig terjed, viszont egy 2005-ös modellt már 650.000 Ft-tól 800.000Ft-ig meg lehet vásárolni! Itt annyira kicsi az áruk közti különbség, hogy nem éri meg az időset választani. Mellesleg a koros motor hitelképtelen! Ezért főképp 2002 utáni motor érdekel bennünket. Az ennél fiatalabbat klasszisokkal jobb árban kell vennünk, mint a piaci ára, különben mi sem tudjuk értékesíteni!

Kérem

Kérem csak abban az esetben küldje el az ajánlatkérését, ha sürgős az eladás, illetve valóban el szeretné adni a járgányát. és elfogadta, hogy mélyen piaci ár alatt tudunk csak adni érte!!! Tömegével érkeznek az eladásra felkínált járművek (napi 30-50db) , így valóban, csak a rendkívül alkalmi áras motorokat tudjuk felvásárolni, kérem ennek tudatában adja meg az irányárat! Elsősorban Japán motorok 500-800 ccm-ig, 2004-2010- évjáratig érdekelnek bennünket, de természetesen meghallgatunk minden ajánlatot. Ép, motorhibás, makulátlan, külföldi- és magyar rendszámos (hitellel terhelt) motor is CSAKIS RENDEZETT PAPÍROKKAL. KÉSZPÉNZBEN FIZETÜNK AZONNAL, de kérem csak alkalmi ajánlatokkal keressenek. Amennyiért ön sem gondolkodna, ha ön lenne a vevő helyében!

Ajánlat kérés

Helyes!
Név kötelező!
Helyes!
Telefonszám kötelező!
@
Helyes!
Korekt e-mail cím kötelező!
Helyes!
Gyártmány kötelező!
Helyes!
Típus kötelező!
Helyes!
Km kötelező!
Helyes!
Állapot kötelező!
Helyes!
Évjárat kötelező!
Helyes!
Irányár kötelező!
Helyes!
Link kötelező!
Helyes!
Egyéb opciók, leírások kötelezőek!
Kötelező!
Helyes!
Fényképek feltöltése kötelező! Legalább 5 kép, max 10 kép, mindegyik mérete legfeljebb 3 MB lehet. Formátum (jpg, jpeg, gif)

Az alábbi űrlap kitöltésével Ön beleegyezik személyes adatainak gyűjtésébe és tárolásába. Az adatokat kizárólag a webhelyünkön történő kommunikációra használjuk, és semmilyen körülmények között nem adjuk át harmadik feleknek.

Az adatkezelési feltételeket kötelező elfogadni.