GDPR

Adatvédelmi Nyilatkozat.

Üdvözöljük a márka motor weboldalán!

Ez az adatvédelmi nyilatkozat meghatározza, hogy hogyan gyűjtjük, használjuk és védelmezzük az Ön személyes adatait a weboldalunkon való látogatás és az általunk nyújtott szolgáltatások igénybevétele során.

1. Személyes adatok gyűjtése és felhasználása

Az Ön által szolgáltatott személyes adatokat (beleértve nevét, e-mail címét és telefonszámát) kizárólag annak érdekében gyűjtjük, hogy kapcsolatot tudjunk Önnel létesíteni a szolgáltatásaink igénybevételével kapcsolatban. Ezeket az adatokat harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha erre az Ön kifejezett beleegyezése van, vagy törvényi kötelezettségünk van.

2. Adatbiztonság

Az Ön személyes adatait megfelelő technikai és szervezeti intézkedésekkel védelmezzük az illetéktelen hozzáférés, felhasználás vagy megváltoztatás ellen.

3. Az Ön jogai

Az Önnek az általános adatvédelmi rendelet alapján biztosított jogai közé tartozik az adathoz való hozzáférés, az adatok helyesbítése, az adatok törlése, az adatkezelés korlátozása és az adathordozhatóság jogának gyakorlása. Amennyiben szeretné gyakorolni ezeket a jogokat, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken.

4. Harmadik fél weboldalai

A weboldalunk harmadik fél által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket tartalmazhat. Ezen weboldalak adatvédelmi gyakorlatai eltérhetnek a miénktől, ezért javasoljuk, hogy olvassa el az adott weboldalak adatvédelmi irányelveit.

5. Kapcsolatfelvétel

Amennyiben kérdései vagy aggályai merülnének fel az adatvédelemmel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeken: [Elérhetőségek megadása].

6. Frissítések

Ez az adatvédelmi nyilatkozat időről időre frissülhet. Az oldalunkon történő változásokat követően a frissített verzió azonnal érvénybe lép.